Üzemek

Budaörsi üzem

A Corax-Bioner® Biotechnológiai Zrt vegyi üzeme Budaörsön, a BITEP ipari parkban található.
A budaörsi üzemben 2004-ben kezdtük el a növényvédőszerek, műtrágyák és szúnyogirtó szerek gyártását. A kezdeti évi 100-150 ezer literes termelés mára megtízszereződött.
A megnövekedett igényeknek és a szigorú technológiai előírásoknak való megfelelés érdekében 2014-től összesen 830 millió Ft beruházással megvalósítottuk az üzem teljes korszerűsítését, és bővítését, ennek során új, saját tervezésű, számítógép-vezérelt gyártástechnológiát hoztunk létre, automatizáltuk a kiszerelést és bővítettük a raktárkapacitást.

Szegedi üzem

A Corax-Bioner Zrt. biotechnológiai termékeinek gyártása a vállalat szegedi üzemében (6728 Szeged, Budapesti út 9.) saját fejlesztésű technológiára alapozva történik.

Az üzem évi 7-8000 m³ baktérium előállítására képes. Jelenleg a környezetvédelemben felhasználható startereket, mezőgazdasági termésnövelő talajbaktérium készítményeket és egyéb biológiai készítményeket gyárt.

Hódmezővásárhelyi üzem

A Corax-Bioner Zrt. 2009-ben döntött egy új, magasabb műszaki követelményeknek megfelelő, igényesebb biotechnológiai termékeket is gyártani képes üzem felépítéséről. Az üzem helyszínéül Hódmezővásárhelyt választottuk, részben a szegedi kutatási bázishoz való közelsége, részben a város segítő-támogató viszonya miatt.

A tervezett üzemben elkülönített egységekben enzimgyártás, állati takarmányadalékok gyártása, humán probiotikumok gyártása fog történni.

Az üzem építésének időpontjáról később születik döntés

Magyarbólyi üzem

A Corax-Bioner® Biotechnológiai Zrt 2007-ben építette meg Magyarbóly község határában komposztáló üzemét, amit jelenleg az Atevszolg Kft. üzemeltet.

 

Kapcsolat: